понеділок, 03 вересня 2012 09:47

ДТП року: в Києві розбилася "Ferrari" за 400 тисяч євро

ДТП року: в Києві розбилася "Ferrari" за 400 тисяч євро
В результаті ДТП у Ferrari вивернуті два передні колеса. Фото: obozrevatel.com

У Києві сталася найдорожча аварія року. У суботу вночі на проспекті Перемоги, недалеко від Повітрофлотського мосту, розбилася Ferrari Fiorano 599 GTB STALONE, вартістю близько 400 тис. євро. За словами очевидців, аварія сталася о другій годині ночі (це зафіксовано і камерою сервісу "Відеопробки"): Ferrari їхала у крайній лівій смузі з боку центру у напрямку Шулявки, пише Сегодня.

За однією з версій, відразу за Повітрофлотським шляхопроводом вона наздогнала таксі і, не чекаючи, поки авто звільнить смугу, спробувала проскочити між ним і відбійником. В результаті водій зачепив відбійник, його понесло через проїжджу частину на протилежну сторону, де він зніс огорожу і зупинився перед бетонним стовпом. За іншою версією, у спорткара знизу відвалилася якась деталь, і через це водій втратив керування

"Я був свідком ДТП. Машина їхала не більше 70-80 км / год, раптом щось вилетіло з-під колеса. Після чого машину різко кинуло вправо і понесло по бордюрах", - написав киянин Максим на форумі.

В результаті у Ferrari вивернуті два передні колеса, на щастя, водій та дівчина-пасажир залишилися живі. Не постраждали і інші учасники руху. Після ДТП господар дорогої іномарки зняв номери і виїхав на прибулому до місця події позашляховику Mercedes-Benz. У ДАІ Києва з приводу аварії нічого не знають - до місця ДТП під'їхала патрульна машина, коли там уже нікого не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нічних перегонах, які закінчилися ДТП, брав участь джип президента Федерації боксу

Журналісти видання знайшли в інтернеті оголошення про продаж такої моделі Ferrari. Але по телефону жінка сказала, що авто вже давно продано.

"Ім'я покупця не пам'ятаю. Здається, він купив і теж її перепродав. Взагалі знаю, що в Києві є лише дві такі машини", - сказала продавець.

Авто, як дві краплі води схоже на постраждале на проспекті Перемоги Ferrari, вже ставало "героєм" аварійних хронік. Так, в 2008 році така ж машина потрапила в ДТП на вул. Банкова, а в 2009 році "засвітилася" в кліпі Василя Лазаровича "Свобода". Тоді писали, що авто-герой кліпу - це машина крупного бізнесмена, який збирався будувати "Київ-Сіті" на Рибальському острові.

 

Зараз ви читаєте новину «ДТП року: в Києві розбилася "Ferrari" за 400 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути