понеділок, 12 березня 2018 15:10

Бійка військових і цивільних закінчилася смертю

Бійка військових і цивільних закінчилася смертю
Військовослужбовець 28 окремої механізованої бригади Збройних сил України посварився із групою молодих людей і вбив одного з них. Фото - Район Луцьк

Військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, що дислокується на Одещині, під час святкування свого дня народження посварився із групою молодих людей і вбив одного з них. Про це повідомляється на офіційній сторінці 28-ї ОМБр у Facebook.

"30-річний Ігор, солдат, військовослужбовець механізованого підрозділу за місцем постійного проживання у компанії бойового товариша та дружини святкував свій день народження. Гурт молодиків напідпитку у віці від 18 до 20 років спровокував бійку з військовими. У результаті один з молодиків - 19-річний Дмитро - отримав ножові поранення й дорогою до лікарні помер від втрати крові", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атовець підірвав колишню дружину з її новим бойфрендом

Слідство у справі триває.

Бійця 72-ї окремої механізованої бригади Дмитра Балабуху, 29 років, підозрюють у вбивстві столичного шеф-кухаря 35-річного Руслана Юрченка. Стояли в черзі на маршрутку до Прилук на Чернігівщині. Юрченко був із дружиною Яною, 29 років. Зробив зауваження чоловікові, який намагався зайти до транспорту без черги. У відповідь отримав удар ножем у серце. Помер до приїзду "швидкої".

Зараз ви читаєте новину «Бійка військових і цивільних закінчилася смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути