вівторок, 23 липня 2013 16:44

Досудове розслідування вбивства судді Зубкова було проведено неякісно - суд

Досудове розслідування вбивства судді Зубкова було проведено неякісно - суд
Фото: tvi.ua

Сьогодні на засіданні у справі родини Павліченків, столична прокуратура подала апеляцію на окрему ухвалу Голосіївського райсуду Києва, який визнав неякісним проведення досудового розслідування обставин вбивства судді Сергія Зубкова. Скаргу під час засідання в Апеляційному суді Києва, зачитав головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін.

Захист сім'ї Павличенків просив суд відхилити апеляцію прокуратури, оскільки вони підтримують думку суду першої інстанції про те, що слідство було проведено вкрай непрофесійно. Також, захист підтримала адвокат потерпілих Інна Рафальська.

"Окрема ухвала Голосіївського райсуду про те, що слідство проведено неякісно, показує ставлення судді, яка винесла вирок. Суддя, прекрасно розуміє, що слідство було проведено, як мінімум не якісно, а максимум - сфальсифіковане. Хоча ухвала, напевно, є хіба моральною компенсацією, бо на вирок ніяк не впливає," - вважає адвокат засуджених Валентина Шевченко.

Після коротких дебатів, суд відхилив апеляцію.

Крім цього, за клопотанням захисників, до справи долучили автомобіль Павліченків "Мітцубісі Паджеро Спорт". Голосіївський суд віддав його родині потерпілих, як моральну компенсацію. Але, авто на момент постанови, знаходилось під заставою у банку, тож його повернуть власникам.

Наступний розгляд відбудеться 1 серпня об 11:00.

Зараз ви читаєте новину «Досудове розслідування вбивства судді Зубкова було проведено неякісно - суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути