середа, 07 грудня 2011 10:39

Донецького даішника вбили цигани, які їхали з поминок

Донецького даішника вбили цигани, які їхали з поминок

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом вбивства співробітника ДАІ Олександра Білого на трасі Знам'янка - Луганськ - Ізварине в ніч на 5 грудня.

"Вжитими слідчо-оперативними діями підозрювані у скоєнні вбивства працівника ДАІ встановлені та затримані. У справі проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на доказ вини останніх. Справа перебуває у провадженні слідчого відділу прокуратури Донецької області", - повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Як вдалося дізнатися, затримані - чоловіки ромської національності, які, за їхніми словами, їхали з поминок. Що послужило для них мотивом до такого шаленого опору (сержанта Олександра Білого вони забили на смерть бітами і вдарили прямо в серце викруткою), слідство встановлює. Не виключено, чоловіки боялися того, що на машині, яка буквально розвалювалася, їм просто не дозволять рухатися далі: весь автомобіль був старим, а через відірваного глушника від машини йшов шлейф іскор.

Як вже повідомлялося, двоє працівників дорожньо-постової служби подали сигнал зупинки автомобілю, водій якого допустив порушення правил дорожнього руху (рухався на великій швидкості). Проте водій не зупинився і спробував сховатися. Після погоні ВАЗ-2101 нарешті зупинився. Чоловіки, що знаходилися в салоні авто, робили шалений опір працівникам міліції, в результаті чого один інспектор загинув.

Зараз ви читаєте новину «Донецького даішника вбили цигани, які їхали з поминок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути