Ексклюзиви
неділя, 11 грудня 2022 08:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Донецькі гауляйтери передали всю комунальну техніку армії РФ – ЦНС

Донецькі гауляйтери передали всю комунальну техніку армії РФ – ЦНС
Окупанти риють окопи на Донеччині комунальною технікою, яку віддали їм місцеві гауляйтери. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

"Влада" так званої ДНР передала російській армії всю місцеву комунальну техніку.

Її залучили до риття окупантами захисних споруд від Збройних сил України. Про це повідомили на сайті Центру національного спротиву 10 грудня.

"Таким чином за фактом була припинена робота комунальних підприємств, адже техніку їм дають у користування лише у випадку непередбачуваних ремонтних робіт", – ідеться в повідомленні.

Російська пропаганда регулярно звітує про поповнення комунального парку тимчасово окупованих районів Донеччини. Проте не вказує, що вся ця техніка закріплена за військовими збройних сил РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео ліквідації "депутатки ДНР" Пирогової

У Центрі нацспротиву нагадали, що раніше гауляйтери так званої ДНР розікрали 216 одиниць сільськогосподарської техніки для російського АТ "Агрокомплекс им. Ткачева".

Власником цієї аграрної компанії є Олександр Ткачов – колишній міністр сільського господарства РФ, який також був губернатором Краснодарського краю.

"Техніку забрали зі зберігання на складах захоплених фермерств і перевезли в Краснодар, де й базується агрокомплекс", – додали в ЦНС.

Навіть ожеледиця не заважає російським окупантам масово везти в район тимчасово захопленого Маріуполя так звані "зуби дракона".

Цими бетонними укріпленнями росіяни збираються оборонятись від українського контрнаступу. Везуть їх переважно із Севастополя, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі гауляйтери передали всю комунальну техніку армії РФ – ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути