четвер, 22 березня 2012 18:25

Діти мажорів купують наркотики у елітних столичних ліцеїях

Діти мажорів купують наркотики у елітних столичних ліцеїях

В елітних столичних ліцеїях, де навчаються діти багатьох українських політиків та заможних батьків, наркотики продають прямо у приміщенні учбового закладу. Те, що наркобарони облюбували не лише звичайні київські школи, у дворах яких учні щодня бачать використані наркоманами шприци, але й елітні коледжі, з'ясували журналісти програми "Гроші", повідомляє ТСН.ua.

Усі учні ліцеїв, з якими поспілкувалась журналістка програми "Гроші", знають, де і як можна без проблем купити наркотики.

"Дістати сьогодні наркотики – це не питання. Мені чи моїм друзям варто подзвонити людям і невдовзі ти підеш і забереш", - каже один з учнів.

Кожен одинадцятикласник елітного ліцею на Подолі знає, що на Контрактовій площі можна купити будь-що: від марихуани - до амфітамінів. Але, як виявилось, заборонене зілля можна без проблем придбати прямо у стінах ліцею. За телефоном, яким з журналісткою поділились учні, просто на подвір'я ліцею вдалось викликати наркокур'єра. У нього можна придбати гарний настрій на будь-який смак, від трави - до героїну.

Як розповіли на умовах анонімності колишні наркомани, на наркобаронів навіть працюють спеціальні люди, які відшукують саме дітей багатих батьків і підсаджують їх на наркотики. Товар, куплений у елітному ліцеї, колишні наркомани ідентифікують одразу. Кажуть, що VIP-учням продають якісні наркотики: "Це дуже якісна конопля".

Зараз ви читаєте новину «Діти мажорів купують наркотики у елітних столичних ліцеїях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути