середа, 07 березня 2018 14:12

Депутат вистрелив собі в груди з карабіна

Депутат вистрелив собі в груди з карабіна
Депутат Житомирської обласної ради Сергій Грищенко намагався застрелитися з власного карабіна. Фото - Житомир.info

7 березня до правоохоронців Житомирщини надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням 42-річного жителя міста Коростеня. За даними поліції, чоловік намагався покінчити життя самогубством. Нині його рятують медики. Про це інформує місцевий відділ комунікації поліції.

"Близько 4 ранку чоловік зателефонував своїй матері і повідомив, що має намір вкоротити собі віку. А вже за дві години його госпіталізували медики з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення грудної клітини", - йдеться у повідомленні.

Чоловік вистрелив у себе із власного зареєстрованого карабіна. Відомо, що постраждалий є депутатом Житомирської обласної ради. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Вони з'ясовують всі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі застрелився військовий

За даними ЗМІ, мова йде про Сергія Грищенка, члена фракції "Укроп". Раніше займався підприємницькою діяльністю. За словами колеги політика від фракції Віталія Науменка, Грищенко прийшов до тями і сказав, що постріл був випадковим.

В Хмільнику на Вінниччині 30-річний поліцейський застрелився біля відділку. Із пораненням голови його забрала "швидка". В лікарні правоохоронець помер.

Зараз ви читаєте новину «Депутат вистрелив собі в груди з карабіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути