Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2012 18:35

Чоловік, що підірвав себе у чернівецькому університеті, не був прикордонником

Чоловік, що підірвав себе у чернівецькому університеті, не був прикордонником
Фото: tsn.ua

Чоловік, який підірвав себе в одному з корпусів Чернівецького державного медичного університету, не служив у Прикордонній службі України.

"За результатами первинної перевірки та інформації наявної в Державній прикордонній службі України особа, яка вчинила вибух в одному з навчальних закладів міста Чернівці, ніякого відношення до прикордонного відомства не має", - говоритися в повідомленні, розповсюдженому відділом з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Як повідомлялося, 27 грудня в центрі Чернівців в одному з корпусів медичного університету стався вибух. В результаті вибуху загинув 62-річний житель Чернівців, у якого і знаходився вибуховий пристрій. Також постраждали дві людини - студент і викладач медуніверситету, які в той момент проходили поруч. Від стаціонарного лікування вони відмовилися, загрози їх життю та здоров'ю немає.

За інформацією прес-служби прокуратури Чернівецької області вибуховим пристроєм, ймовірно, була бойова граната, яка здетонувала і стала причиною загибелі чоловіка.

За попередньою версією, між загиблим і працівником університету були неприязні стосунки через виділення земельної ділянки в садівничому товаристві.

Правоохоронці відпрацьовують всі версії події - від необережного поводження зі вибухотехнічним пристроєм до погрози вбивства. У міліції в даний час встановлюють особу загиблого.

У той же час час в місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що загиблий чоловік раніше був прикордонником.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, що підірвав себе у чернівецькому університеті, не був прикордонником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути