середа, 25 грудня 2013 05:48

Через напад на Чорновол активісти пікетуватимуть МВС

Через напад на Чорновол активісти пікетуватимуть МВС
Фото: facebook.com/zoryan.zoryan
Активісти закликають пікетувати будівлю МВС з восьмої години ранку 25 грудня. Про це повідомили в спеціально створеній групі в Facebook.

"В останні дні з'являється все більше повідомлень про напади та серйозний фізичний тиск на активістів Євромайдану по всій Україні. Спочатку бандити знищували транспорт, тепер вони почали знищувати людей. 24 грудня був порізаний активіст в Харкові, в ніч на 25 грудня зазнала нападу Тетяна Чорновол. Невідомі на джипі підрізали її машину, витягли і жорстоко побили", - йдеться в описі групи.

Ініціатори пікету повідомляють, що є й інші схожі випадки по всій Україні. "Спочатку вони били "Беркутом", тепер б'ють руками тітушок! Далі мовчати не можна! Міністр Захарченко і всі МВС повинні відповідати за зростання криміногенної обстановки. Тому вранці 25 грудня приходимо все на пікетування МВС", - повідомляють організатори пікету.

Нагадаємо, що журналістку, активістку Євромайдана Тетяну Чорновол побили в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі неподалік від Києва.
Зараз ви читаєте новину «Через напад на Чорновол активісти пікетуватимуть МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути