вівторок, 03 серпня 2021 11:59

Мав багато планів на життя: друзі не вірять у самогубство Шишова

Мав багато планів на життя: друзі не вірять у самогубство Шишова
У Києві знайшли в зашморгу громадянина Білорусі 26-річного Віталія Шишова. Зник напередодні під час пробіжки. Фото: instagram.com/vvshishov

Незадовго до смерті лідеру Білоруського дому в Україні Віталію Шишову і його дівчині надійшла інформація, що готується операція з його усунення білоруською спецслужбою.

Але Шишов не поставився до цього серйозно. І одразу поплатився за необачність. Немає сумнівів, що Віталія вбили, розповіла білоруська емігрантка, яка не захотіла називати ім'я задля безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мав дивне передчуття" - білоруса Шишова попереджали про небезпеку

"Він був не просто активістом, який стоїть із прапорцем на київському Майдані. Він багато робив для боротьби з режимом у Білорусі. Саме тому його, мабуть, і вирішили усунути. У тому, що сталося вбивство, ніхто не сумнівається. У Віталіка було безліч планів на життя. Мав прекрасні стосунки з дівчиною. Вони зустрічалися пів року, цукерково-букетний період. Тож передумов до самогубства не було жодних", – сказала дівчина, передає "Сьогодні".

Глава Білоруського дому в Україні Віталій Шишов зник уранці 2 серпня в Києві. Вийшов на щоденну пробіжку й не повернувся. Друзі кілька разів перевірили місця за його маршрутом, але марно. Співмешканка Віталія звернулася в поліцію. Чоловіка знайшли повішеним 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Мав багато планів на життя: друзі не вірять у самогубство Шишова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути