Ексклюзиви
субота, 18 листопада 2017 22:16

Майбутніх військових льотчиків годували тарганами

Майбутніх військових льотчиків годували тарганами
В раціоні курсантів харківського вузу знайшли тарганів і черв'яків. Фото: Фейсбук

У Харківському національному університеті Повітряних Сил ім. Кожедуба в їдальні в раціоні майбутніх льотчиків виявили тарганів і черв'яків.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, прикріпивши відповідні фото.

"Військові прокурори Харківського гарнізону, у зв'язку із розслідуванням розкрадань в Харківському Національному інституті Повітряних сил, йшли не на склади боєприпасів (куди вже є заборона заходити з ГШ МОУ) - а в курсантську їдальню! Виявляється, що так харчуються майбутні військові льотчики. З цим неможливо миритися", - написав Матіос.

За його словами, крім керівника університету, генерал-майора Андрія Алімпієва, який був затриманий 17 листопада за підозрою в розтраті 2,4 млн грн, прокуратура також затримала його заступника.

"Завтра суд обиратиме запобіжний захід обом", - повідомив Матіос.

Також він додав, що всього нараховується 17 рапортів від курсантів про знайдених в продуктах харчування тарганів і черв'яків.

Раніше НАБУ затримало заступника міністра оборони Ігоря Павловського і ще 3 співробітників Міноборони за підозрою в розтраті 149 млн гривень при закупівлі палива для потреб армії.

Зараз ви читаєте новину «Майбутніх військових льотчиків годували тарганами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути