Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 17:08

Більше ніж півтора мільйони гривень "заробив" колишній голова ДОСААФ

Більше ніж півтора мільйони гривень "заробив" колишній голова ДОСААФ

10 січня у Вінниці затримали на хабарі голову обласної організації Товариства сприянні обороні Василя Осипчука. Він вимагав у підприємця 1 млн 600 тис грн за недобудовану споруду та земельну ділянку 6 га у Хмільнику.

За словами начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонною роботою Вінницької облдержадміністрації Юрія Мельника, ці землі знаходились у розпорядженні Товариства.

"Щодо цього питання ще йде розслідування. Всі деталі уточнюються. Яким чином голова Товариства збирався провернути цю оборудку і "списати" 6 гектарів", - сказав він.

Затримали Осипчука біля власної "Мітсубіши". Машина стояла неподалік офісу приватного нотаріуса, де укладали договір. Мічені купюри знаходились у багажнику.

Як повідомила начальник прес-служби Вінницького управління міліції Анна Олійник, працівники відділу з боротьби з економічними злочинами вчасно отримали оперативну інформацію та реалізували її.

Вінницька обласна прокуратура порушила кримінальну справу. За такий злочин можуть дати від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади та конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Більше ніж півтора мільйони гривень "заробив" колишній голова ДОСААФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути