пʼятниця, 12 липня 2013 12:44

Бійня у Миколаєві між інкасаторами і злочинцями: загинули 3 людини

12 липня, в Миколаєві у дворі будинку по вул. Будівельників, 16а пограбували інкасаторську "ГАЗель" "Укрпошти". Машина прямувала звичайним маршрутом. Раптово на шляху з'явилася Daewoo Sens, перегородивши дорогу. Розминутися шансів не було через вузький проїзд.

З легковика вийшли двоє у камуфляжі і масках і почали стріляти по кабіні інкасаторської машини. Водій загинув одразу, інкасатор, який сидів поруч, залишився живий тому, що вчасно впав на підлогу, пише "Новости-N".

Злочинці спробували відкрити двері "ГАЗелі", але в цей час інший інкасатор відкрив вогонь з табельного пістолета "Макаров". В результаті одному нападнику він прострілив голову, іншому влучив у груди.

Поранений в голову злочинець впав на місці, а інший пробігши кілька метрів упав теж. Інкасатори викликали швидку допомогу і міліцію. Медики, що приїхали, констатували смерть злочинця, якому куля потрапила в груди, іншого відвезли до лікарні з наскрізним пораненням голови. Не приходячи до тями той помер.

Зараз ви читаєте новину «Бійня у Миколаєві між інкасаторами і злочинцями: загинули 3 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

126

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути