Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2018 19:56

Бандити в поліцейській формі грабують ювелірні крамниці в різних областях

Бандити в поліцейській формі грабують ювелірні крамниці в різних областях
Бандити, які обікрали ювелірні магазини в Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій областях, досі не затримані. Фото - ТСН

Бандити, які обікрали ювелірні магазини в Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій областях, досі не затримані.

Правоохоронцям вдалося встановити, що ядро злочинної групи – 4 людини. Але мають ще спільників. На справу одягаються у форму співробітників поліції, розповів перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Банда здійснювала напади на ювелірні магазини у різних областях. Її члени були одягнені у форму співробітників поліції, з автоматами, бронежилетами. Ми їх встановили, задокументували, але коли почали затримування, вони чинили збройний опір. Розстріляли машину патрульної поліції, що перекрила їм дорогу. Ми відступили, боялися, що можуть постраждати мирні люди. Поки їх не затримали, проводимо активний розшук бандитів. За ними є поранені, але убитих немає", - розповів Аброськін, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбували ювелірну крамницю та спалили авто: поліція шукає зухвалих злочинців

Додав, що проти злочинців зібрана вся доказова база. Коли їх затримають, справу передадуть до суду.

На блокпосту в Бердянському районі Запоріжжя затримали 2 чоловіків. Їх підозрюють у збройному пограбуванні ювелірного магазину у місті Кам'янка-Дніпровська. Награбоване було у автомобілі Daewoo Lanos, на якому тікали.

Зараз ви читаєте новину «Бандити в поліцейській формі грабують ювелірні крамниці в різних областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути