четвер, 19 липня 2012 12:05

Балога вибачився за свого підлеглого, дружина якого побила хлопчика

Балога вибачився за свого підлеглого, дружина якого побила хлопчика
Балога пообіцяв провести сувору внутрішню перевірку. Фото: ru.tsn.ua

Міністр МНС Віктор Балога учора вибачився перед жителем міста Коростень Володимиром Кисилевичем за свого підлеглого – підполковника Сергія Рудзика.

9 червня його дружина побила сина Володимира Кисилевича – 9-річного Володю. В цей час сам підполковник тримав його батька – інваліда-чорнобильця. Після інциденту Рудзик поклав дружину до травматології Коростенської лікарні, буцім-то з побоями. Кисилевичам погрожував, що він у близьких стосунках з міліцією.

Експертиза установила легкі тілесні ушкодження у Володі Кисилевича. Але батьки з цим не згодні. Дитина отримала струс мозку, гематоми. У хлопчика впав зір. Кисилевичі лікували сина місяць в житомирській обласній лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка кидала сусідську дитину об асфальт, поки чоловік-МНСник тримав батька

"Нас запросив до себе у Київ Віктор Балога, – розповів Володимир Кисилевич-старший. – Перед цим його співробітники хотіли ознайомитися з цією справою. Були у Коростені. Доки витребували документи експертизи та протоколи міліціонерів – стояли у чергах 4 години. Міністр так і сказав – я вражений з цього і дуже співчуваю вам".

Також міністр вибачився за свого підлеглого – начальника територіального відділення МНС міста Коростень підполковника Сергія Рудзика.

"Міністр запевнив, що судячи з усіх документів – я правий, – розповів Кисилевич. - Пообіцяв провести сувору внутрішню перевірку цього інциденту. Щодо прокуратури і міліції сказав, що він не має права втручатися у це, тиснути. Але порадив не відступати. Малому Володі подарували бейсболку з емблемою МНС. Враження від зустрічі залишилися дуже хороші. Міністр сказав, що підтримує нас".

 

Зараз ви читаєте новину «Балога вибачився за свого підлеглого, дружина якого побила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути