вівторок, 29 червня 2021 09:56

Авто знесло людей на переході - шокуюче відео

Авто знесло людей на переході - шокуюче відео
У Вінниці водій збив подружжя на пішохідному переході. Фото: tva.ua

У Вінниці чоловік та жінка отримали важкі травми внаслідок аварії на нерегульованому пішохідному переході.

Аварія сталась 28 червня близько 11:30 на вулиці Батозькій, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

"За попередньою інформацією слідства, 32-річний водій автомобіля Mercedes-Benz допустив на двох пішоходів. Під час наїзду 50-річний чоловік та його 46-річна дружина переходили проїзну частину дороги по розмітці нерегульованого пішохідного переходу", - повідомили в ГУ національної поліції у Вінницькій області.

Момент ДТП зафіксувала вулична камера відеоспостереження. Коли подружжя переходило жваву дорогу, на середині смуги руху на них, не знижуючи швидкості, налетів білий легковик. Від удару подружжя підкинуло та перекрутило в повітрі, відкинуло на трамвайні колії. Жінка намагалася встати, але потім, вочевидь, втратила свідомість. Водій проїхав ще кількадесят метрів.

Подружжя госпіталізували у тяжкому стані з травмами різного ступеню тяжкості. У обох - черепно-мозкові травми, переломи та забиття.

"Основний діагноз черепно-мозкова травма, плюс переломи. Я знаю випадки, коли люди помирали при такій ситуації. Вони живі, будуть жити, вони відновляться", - повідомив черговий лікар лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Шамов.

Свідки ДТП та працівники навколишніх офісів говорять, що ця ділянка дороги дуже небезпечна. Тут промзона, але трафік дуже жвавий - їздять трамваї і машини, які оминають затори на центральних дорогах. А пішохідним переходом постйно йдуть люди - через дорогу знаходиться великий будівельний гіпермаркет.

Перехід не лише нерегульований, але й не має чіткої розмітки. Від часу "зебра" затерлася. Про наявність переходу повідомляють лише дорожні знаки.

Як повідомили в поліції, водій був тверезий - він пройшов освідчення на місці події. Розповів правоохоронцям, що пішоходів просто не бачив, бо відволікся в цей момент.

За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловіка не затримали. Автомобіь помістили на штрафмайданчик.

Санкція статті за порушення правил дорожнього руху, при якому постраждалі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості, передбачає покарання у вигляді штрафу від 3400 до 8500 грн, або двох років виправних робіт, або пі року арешти, або обмеження волі на термін до трьох років з позбавленням права кермування.

Уранці 26 червня на заході Туреччини сталася ДТП з автобусом, у якому їхали українські туристи.

У результаті постраждали п'ятеро громадян України. Їх госпіталізували. Аварія сталася у районі Секе провінції Айдин.

Зараз ви читаєте новину «Авто знесло людей на переході - шокуюче відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути