пʼятниця, 22 травня 2020 09:21

Орендар ставка розстріляв сімох відпочивальників: перші подробиці

22 травня, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині біля приватних ставків місцевий житель, орендар, застрелив сімох людей.

Обставини події з'ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.

Жертви - компанія киян, старих друзів, які там збиралися не раз половити риби. Всього, за даними слідства, їх було 9 чоловік, включаючи 58-річного орендаря ставка. Про це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Автор: facebook.com/anton.gerashchenko.7
  На Житомирщині розстріляли сімох людей. Підозрюваного затримали
На Житомирщині розстріляли сімох людей. Підозрюваного затримали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл молодої пари серед вулиці: підозрюваного знайшли мертвим

"Після розпиття спиртних напоїв 6-ро відпочивальників лягли спати в сараї на березі ставка. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько 1 години ночі, орендар, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати гостей із гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ". Спочатку він убив двох, що залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-х сплячих. Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", - розповів Геращенко.

Додав, що затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить осудний він чи ні.

На Харківщині колишній голова Петропавлівської сільради (Куп'янський район), 55-річний Віталій Кізім, прострелив ногу 24-річному мешканцю села Петропавлівка Віталію Кожуріну і погрожував його друзям. Екс-чиновнику не сподобалося, що молоді люди вирішили відсвяткувати День молоді на березі ставка, який належить родині Кизима.

Зараз ви читаєте новину «Орендар ставка розстріляв сімох відпочивальників: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути