Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2018 17:07

"Я розумію свою провину" - одеського водія-гонщика взяли під арешт

"Я розумію свою провину" - одеського водія-гонщика взяли під арешт
В Одесі 27-річного Олега Семиренка взяли під варту на два місяці без права внесення застави. Фото - ТСН

В Одесі 27-річного Олега Семиренка взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави. Такий запобіжний захід обрав суд.

Семиренко на BMW спричинив смертельну ДТП, у якій загинули 2 людей.

Раніше йому оголосили підозру в порушенні правил безпеки руху, що призвело до загибелі людей. Прокурори вимагали арешту, а адвокати просили пом'якшити запобіжний захід. Оскільки водій згоден допомагати постраждалим і слідству, а також має хворих батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винуватець смертельної аварії в Одесі був п'яний

На суді Семиренко свою провину визнав. Однак заперечує вживання алкоголю – каже, не вживає алкоголю зовсім. Також запевняв, що екстремальне вождіння в нього давно позаду, а нині він їздить за правилами.

"Я розумію свою провину. Тоді їхав близько 80 кілометрів. Особливо не поспішав. Їхав до дівчини додому. Я нa червоний сигнал у жодному разі не проїхав би. Сильний був удар. Не пам'ятаю моментa ДТП. Після цього не хочу сідати зa кермо", - сказав він.

Підозрюваний у смертельній аварії перебуватиме за ґратами до 8 листопада. Якщо провину Семиренка доведуть, його можуть ув'язнити на 10 років.

Аварія сталася близько 21:00 на 6-й станції Фонтана в Одесі. BMW виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Skoda. Унаслідок удару 2 людей загинули на місці, ще 6 зазнали травм, серед них і водії автівок. Чоловік, який отримав найважчі травми, не мав при собі ні документів, ні телефону.

Зараз ви читаєте новину «"Я розумію свою провину" - одеського водія-гонщика взяли під арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути