вівторок, 24 липня 2012 08:55

77-річний велосипедист загинув на пішохідному переході на трасі Київ-ЧОП

У понеділок, 23 липня, на автотрасі Київ-Чоп поблизу села Користь Корецького району на Рівненщині автомобіль "Пежо-Експерт" збив 77-річного чоловіка, який переїжджав дорогу на велосипеді.

"Літній чоловік намагався на велосипеді перетнути автотрасу. Він встиг проїхати всього кілька метрів, як на нього налетіла автівка. ДТП сталося на пішохідному переході. Легковик "Пежо-Експерт" рухався в напрямку зі столиці до Львова", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій убив на зебрі дівчину, а суд дав йому лише умовний термін

За кермом автівки був 35-річний мешканець Закарпатської області. Удар відкинув пенсіонера разом із велосипедом на 15 метрів. На пішохідному переході залишився його кашкет. З ноги постраждалого злетів гумовий чобіт.

"Велосипедист загинув на місці пригоди. Автомобіль, яким скоєно наїзд забрано на штрафмайданчик. Правоохоронці з'ясовують з якою швидкістю їхала автівка, досліджують інші обставини ДТП", - додав Руслан Панасюк.

Нагадаємо, що минулого тижня на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Крилів Дубенського району автомобіль "Опель-Кадет" збив 53-річного велосипедиста. Чоловік загинув неподалік рідного дому.

Зараз ви читаєте новину «77-річний велосипедист загинув на пішохідному переході на трасі Київ-ЧОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути