четвер, 17 жовтня 2019 08:15

37-річна жінка померла після гінекологічної процедури

37-річна жінка померла після гінекологічної процедури
У Чернівцях після нескладної гінекологічної процедури померла 37-річна Наталія Винник. Фото - facebook.com/natasha.vinnik1

У Чернівцях після нескладної гінекологічної процедури померла 37-річна Наталія Винник. Зранку вона пішла в лікарню, а вже через кілька годин медики зателефонували її рідним і повідомили про смерть. Родичі винуватять у смерті лікарів.

Померла, за словами родичів, не мала серйозних проблем зі здоров'ям. Єдине - не могла завагітніти, а тому й прийшла до лікарів. Їй під загальним наркозом робили гістероскопію (метод діагностики, котрий допомагає лікарю оглянути матку та вічка маткових труб, швидко і точно встановити діагноз і за необхідності, провести лікування, - Gazeta.ua). Лікарі , які робили діагностику, назвали рідним одразу кілька версій смерті Наталії, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина померла у стоматологічному кріслі

"Версії - це алергічна реакція, і лопнув легеневий тромб. Коли зайшов до кабінету зайвий раз уточнити, що стало причиною смерті, то сказали: різко впав тиск. Дві версії різні протягом такого малого відрізку часу", - каже чоловік сестри загиблої Віталій Козак.

Завідувачка відділення, у якому робили операцію, спілкуватися відмовилась. Виконуючий обов'язки головного лікаря запевняє, що усі лікарі, які робили операцію – висококваліфіковані. Процедура була успішною, а погано жінці стало вже після неї. У жінки зупинилося серце, пішов набряк легенів. Реанімаційні заходи не допомогли.

Що саме спричинило зупинку серця - з'ясовують у обласному патологоанатомічному бюро, бо лише розтин тіла дозволить точно встановити причину.

У поліції за заявою родичів відкрили кримінальне провадження щодо ймовірного неналежного виконання медиками своїх обов'язків.

25-річна Анастасія Дука 21 вересня померла в реанімації Одеської обласної лікарні. Туди її привезли з районного пологового будинку. 15 вересня жінка народила другого сина Олександра і впала в кому. Рідні звинувачують медиків у халатності.

Зараз ви читаєте новину «37-річна жінка померла після гінекологічної процедури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути