пʼятниця, 09 грудня 2011 09:47

26-річна луганчанка намагалася покінчити з собою, врятували даішники

26-річна луганчанка намагалася покінчити з собою, врятували даішники

Луганські інспектори ДАІ запобігли самогубству 26-річної дівчини.

У минулий понеділок інспектори 2-го взводу роти ДПС відділу ДАІ м. Луганська Євген Крайній та Олександр Юрченко прямували об'їзною дорогою до місця ДТП за викликом.

Проїжджаючи мостом в районі лісоторгового складу, вони звернули увагу на дівчину, яка перелізла через огорожу і стояла на краю моста, ледве тримаючись рукою за поручні.

Відстань між дівчиною і проїжджою частиною під мостом близько 15-20 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшокласники довели хлопчика до суїциду на Одещині

"Коли ми зупинилися, - згадує Крайній, - дівчини на мосту вже не було. Я подумав, що сталося непоправне: вона все-таки стрибнула. Але, виявилося, що дівчина спустилася на плиту нижче. Дотягнутися до неї вже було неможливо. Поки я викликав МНС і швидку допомогу, напарник спробував вести розмову з дівчиною, щоб відвернути її. Вона була напідпитку, весь час плакала і кричала, що не хоче жити, і щоб її залишили у спокої. Як ми зрозуміли, на цей вчинок її штовхнула нещасна любов. Вона намагалася кудись подзвонити і весь час твердила: "Якщо він не візьме трубку, я кинуся ...". Ми пояснювали, що вона може тільки покалічитися, що це лише додасть їй проблем, а не вирішить... Але на вмовляння дівчина ніяк не реагувала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безробітна порізала собі вени і стрибнула з висотки на Рівненщині

Становище було вкрай небезпечним: дівчина трималася руками за кабель, а ногами стояла на краю плити. Оцінивши ситуацію, Крайній кинувся під міст в надії зупинити якусь фуру або вантажівку, яка могла б "пом'якшити" падіння. На щастя, в цю хвилину повз проїжджав ЗІЛ. Ледве на вимогу інспектора автомобіль зупинився під мостом, дівчина стрибнула. Вона впала якраз на кабіну вантажівки.

Інспектори допомогли їй акуратно спуститися вниз, і передали постраждалу прибулим медикам швидкої допомоги. 26-річна дівчина залишилася жива.

Зараз ви читаєте новину «26-річна луганчанка намагалася покінчити з собою, врятували даішники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути