вівторок, 22 травня 2012 12:16

Донеччанка зарізала чоловіка. Вона втомилася терпіти постійні побої і знущання

Донеччанка зарізала чоловіка. Вона втомилася терпіти постійні побої і знущання
Жінка не стала терпіти і схопилася за кухонний ніж. Фото: ru.tsn.ua

У Куйбишевський райвідділ міліції Донецька надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків виявлено тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за адресою, встановила, що 40-річний житель м. Моспіно загинув в результаті отримання двох ножових ударів у живіт. Про це пише УНН.

Оперативники з'ясували, що потерпілий вже декілька років був співмешканцем дочки господарів квартири. Батьки 28-річної жінки пояснили, що надвечір за декілька годин до трагедії між ними сталася сварка, після якої їхня дочка пішла з дому, а "зять" залишився лежати в кімнаті.

"Швидка допомога", що приїхала на виклик, констатувала його смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна волейболістка зарізала віце-президента футбольного клубу

Біля під'їзду, де проживало сімейство, правоохоронці знайшли ніж з бурими плямами на ньому. Підозра в скоєнні злочину лягла нажінку, яка втекла.

Проте сховатися від відповідальності у зловмисниці не вийшло. Міліціонери виявили її в лісопосадці і затримали. Підозрювана зізналася в скоєнні злочину і розповіла, що спонукало її до цього жорстоке поводження її цивільного чоловіка.

За словами молодої жінки, чоловік часто бив її. А коли вона говорила, що звернеться до міліції, це викликало ще більшу агресію і погрози вбити.

Одного дня співмешканка зважилася зібрати і виставити за двері речі чоловіка. Проте розірвати стосунки виявилося не так просто. Розлючений чоловік знову накинувся на неї з кулаками, але цього разу жінка не стала терпіти і схопилася за кухонний ніж.

Проти затриманої порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), - повідомив начальник Куйбишевського РВ Павло Яценко. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка зарізала чоловіка. Вона втомилася терпіти постійні побої і знущання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути