понеділок, 19 березня 2012 12:02

На півдні Франції поряд з єврейською школою розстріляли 3-х осіб

На півдні Франції поряд з єврейською школою розстріляли 3-х осіб

Невідомий злочинець відкрив вогонь поряд з єврейською школою на південному заході Франції. За словами очевидців, були вбиті троє людей. Про це повідомляють Le Parisien і Agence France-Presse. Поліція поки підтвердила смерть однієї людини, а також повідомила про п'ять поранених, у тому числі серед дітей. За деякими даними, поранення отримала дочка директора школи.

Інцидент стався вранці в понеділок, 19 березня, поруч з колежем (середнім навчальним закладом) Ozar Hatorah в Тулузі. Батько одного з учнів школи розповів, що чоловік відкрив вогонь по групі людей, які стояли у дворі школи, звідки батьки зазвичай забирають дітей після занять. Стрілок зник з місця події на скутері чорного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький бізнесмен відкрив вогонь по двох міліціонерах, один загинув

Міністр внутрішніх справ Франції Клод Геан наказав посилити заходи безпеки в школі та її околицях. Сам Геан незабаром прибуде в Тулузу.

Минулого тижня в цьому ж регіоні Франції були вбиті три солдати повітряно-десантних військ (один був застрелений в Тулузі, ще два в Монтобане) і ще двоє були поранені. За деякими даними, той хто стріляв також пересувався на скутері. Поліція почала пошук злочинця.

За даними радіостанції Europe 1, той, хто стріляв у дворі єврейської школи, використовував два види зброї: автоматична зброя калібру 11,43 і зброя калібру 9 міліметрів. Перший вид зброї також використовувався при вбивстві солдатів в Тулузі і Монтобане минулого тижня.

За даними Agence France-Presse, у Франції проживає до 700 тисяч євреїв, і, таким чином, французька єврейська громада є однією з найбільших в Європі.

Зараз ви читаєте новину «На півдні Франції поряд з єврейською школою розстріляли 3-х осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути