Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 14:02

У Китаї загинули 40 людей внаслідок зіткнення швидкісних поїздів

23 липня два швидкісних пасажирських потяги зіткнулися в міському окрузі Чженьцзян в провінції Цзянсу на сході Китаю, в результаті чого два вагони впали з мосту.

Автор: Фото: Reuters
 

Кількість загиблих досягла 40 осіб. Представник відповідного відомства міста Веньчжоу провінції Цзянсу, де і сталася аварія, повідомив агентству "Сіньхуа", що 25 липня увечері в місцевий морг доставили тіло ще одного загиблого.

За повідомленнями, сорокова жертва аварії померла вже в лікарні.

Після аварії на місці трагедії в районі Лучен міста Веньчжоу поряд з активною операцією з порятунку постраждалих були також організовані 57 робочих груп для прийому в цілодобовому режимі родичів загиблих і поранених, оперативного розбору їхніх скарг і вирішенні виникаючих труднощів.

За рішенням групи Держради КНР з розслідування причин аварії в Веньчжоу вагони, що побували в аварії, були доставлені на Західний вокзал Веньчжоу для подальшого розслідування. Для того щоб не заважати міському транспорту, перевезення аварійних вагонів було здійснено вночі в понеділок.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї загинули 40 людей внаслідок зіткнення швидкісних поїздів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути