четвер, 26 квітня 2012 13:54

Сильна пожежа в Берліні ледь не зірвала роботу аеропорту
7

Фото: Фото: Reuters

Велика пожежа в Берліні 26 квітня викликала труднощі в роботі аеропорту "Тегель", пише Bild. Літаки змушені були змінити маршрут при зльоті і заході на посадку через хмару диму, що піднімався від палаючого будинку. Представник аеропорту Лайф Еріхсен (Leif Erichsen) зазначив, що до перенесення або скасування рейсів пожежа не призведе, повідомляє Berliner Morgenpost.

Пожежа почалася в четвер вранці в районі Берлін-Зіменсштадт (Berlin-Siemensstadt) на заході міста. Там загорілись складські приміщення площею 24 тисячі квадратних метрів, де перебували старі автомобілі та автомобільні килимки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівському заводі під час пресування аерозольних балончиків стався вибух

На гасіння відправили близько 160 пожежників, повідомив прес-секретар берлінської пожежної служби Свен Герлінг (Sven Gerling). Вогонь доводилося гасити з сусідніх будинків, тому що дах складу, що горів, звалилася. Всередину будівлі пожежники не могли потрапити через занадто високої температури. Гасіння ускладнювали також вибухи газових балонів, що знаходилися на складі.

Клуби диму досягли навіть північних районів Берліна і призвели до ускладнень на дорогах. Зараз пожежники взяли ситуацію під контроль. Про причини спалаху поки нічого не повідомляється.

 

Зараз ви читаєте новину «Сильна пожежа в Берліні ледь не зірвала роботу аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути