Ексклюзиви
пʼятниця, 18 червня 2021 15:46

38 вдів і актриса, яку збив самокат: хто помер цього тижня

Від серцевого нападу помер індонезійський бадмінтоніст 36-річний Маркіс Кідо. Зле йому стало під час тренування. Дорогою до лікарні чоловіка не стало. Займався бадмінтоном з дитинства. 2005 року став переможцем чемпіонату Азії в чоловічому парному розряді. За два роки отримав титул чемпіона світу. 2008-го здобув золото на Олімпійських іграх у китайському Пекіні.

Кого ще не стало цього тижня, читайте в матеріалі.

10 днів американська актриса 65-річна Ліза Бейнс прожила після того, як у Нью-Йорку на пішохідному переході на неї наїхав електросамокат. Жінка отримала серйозну травму голови. Її забрали до лікарні. Там 14 червня вона померла. Водій самоката з місця пригоди втік. Його досі не затримали.

Автор: Gettyimages
  10 днів американська актриса 65-річна Ліза Бейнс прожила після того, як у Нью-Йорку на пішохідному переході неї наїхав електросамокат
10 днів американська актриса 65-річна Ліза Бейнс прожила після того, як у Нью-Йорку на пішохідному переході неї наїхав електросамокат

Кар'єру Ліза Бейнс починала в театрі. У кіно дебютувала на початку 1980-х. Усього знялася у понад 70 фільмах і серіалах. Найвідоміші: "Загублена", "Вона написала вбивство", Закон і порядок".

Одруженою не була. Мала стосунки з журналісткою Кетрін Кранхолд.

Американський актор Нед Бітті помер 13 червня. Йому було 83 роки.

"Неда не стало в неділю. Він мирно відійшов. В останні хвилини поряд із ним були його рідні та близькі", - сказала менеджерка Дебора Міллер.

Автор: Gettyimages
  Нед Бітті знявся у понад 50 стрічках. Найвідоміші: "Супермен", "Іграшка", "Альфред Хічкок представляє"
Нед Бітті знявся у понад 50 стрічках. Найвідоміші: "Супермен", "Іграшка", "Альфред Хічкок представляє"

У шкільні роки Нед Бітті виступав у складі вокального квартету. На театральній сцені дебютував у 19 років. 1972-го виконав головну роль у трилері "Звільнення". Після цього став популярним. Усього знявся у понад 50 стрічках. Найвідоміші: "Супермен", "Іграшка", "Альфред Хічкок представляє". У 1980-х його називали "найбільш знаним актором Голлівуду".

Бітті чотири рази був одружений. Залишилися восьмеро дітей.

13 червня о 10-й вечора зупинилося серце хореографа 91-річного Григорія Чапкіса. Торік у грудні потрапив до лікарні з двобічним запаленням легень. Хворобу не долікували. Хореографу стало важко ходити й дихати. Після того ще кілька разів лягав до госпіталю. Сильно схуд, не міг самостійно пересуватися. Перед смертю в нього почали відмовляти всі внутрішні органи.
Автор: Тарас Подолян
  Григорій Чапкіс 27 років виступав у Національному ансамблі танцю імені Павла Вірського. 2007 року відкрив у Києві "Школу танців Чапкіса"
Григорій Чапкіс 27 років виступав у Національному ансамблі танцю імені Павла Вірського. 2007 року відкрив у Києві "Школу танців Чапкіса"

Григорій Чапкіс народився в молдовському Кишеневі. У Києві закінчив залізничне училище та Інститут культури. Був танцівником ансамблю пісні й танцю "Трудові резерви", хореографом у столичному театрі ім. Івана Франка, директором-розпорядником Театру на Лівому березі. Виступав у складі ансамблю танцю під керуванням Павла Вірського. 2007 року відкрив у Києві "Школу танців Чапкіса".

Чотири рази був одружений. Торік побрався із директоркою ювелірного магазину Людмилою. Вона була молодша від чоловіка на 52 роки. У нього залишилося двоє дітей.

В Індії, в штаті Мізорам, помер 76-річний Зіона Чана, якого вважають головою найбільшої у світі родини.

Автор: Gettyimages
  Зіона Чана мав 38 дружин, 89 дітей і 36 онуків
Зіона Чана мав 38 дружин, 89 дітей і 36 онуків

Чоловік очолював релігійну секту, яка практикувала багатоженство. Мав 38 дружин, 89 дітей і 36 онуків. Уся родина живе в чотириповерховому будинку, який називають Chuuar Than Run або Будинку нового покоління на 100 кімнат. Його дружини живуть у гуртожитку біля приватної спальні Чани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 90 років одружився вчетверте - що говорив про жінок Григорій Чапкіс

Голова родини хворів на діабет і мав гіпертонічну хворобу.

У Михайлівському соборі в Києві попрощалися з членом Організації українських націоналістів 93-річним Орестом Васкулом. Хворів на пієлонефрит. Останні дні в нього трималася висока температура. Народився в селі Серафинці Городенківського району на Івано-Франківщині. 1943 року став членом ОУН. Служив у дивізії "Галичина". Був засуджений до 25 років таборів і п'яти — позбавлення громадянських прав. Під час навчання в Ризькому будівельному інституті арештували вдруге. Звинуватили в антирадянській діяльності й засудили до 11 років тюрми. Звільнили достроково 1987-го. Двічі був одружений. Мав трьох синів. Двох поховав: Любомир загинув у 47 років, Петро помер 30-річним.

Зараз ви читаєте новину «38 вдів і актриса, яку збив самокат: хто помер цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути