вівторок, 04 жовтня 2016 10:26

Боєць батальйону "Торнадо" одружився у СІЗО
3

Фото: надане Оленою Швидкою

Наприкінці вересня у Лук'янівському СІЗО боєць розформованого батальйону МВС "Торнадо" Анатолій Пламадяла розписався з медиком-волонтером Оленою Швидкою. Після вінчання і розпису молодим побути наодинці не дозволили. Вони поговорили кілька хвилин і розійшлися.

Про це Олена Швидка розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час телефонної розмови.

"На весіллі були тільки вдвох. Нікого із родичів і друзів не запрошували, бо пропуск на територію СІЗО отримати важко. У невеличкій церкві на території СІЗО священик нас повінчав, а потім ми розписалися. Після одруження побути разом з чоловіком не дозволили. Поговорили кілька хвилин і розійшлися", - сказала вона.

Олена та Анатолій познайомилися 26 жовтня 2014 року.

"З Анатолієм познайомилися у батальйоні "Торнадо". Він сподобався мені з першого погляду — високий, красивий, статний. Але зустрічатися стали не одразу. Знаходилися у зоні АТО, було не до того. Хоч стримували себе, почуття приховати не могли. В один із вечорів у зоні бойових дій сиділи у бліндажі. Було темно, не було води і світла. Під час одного із обстрілів вперше поцілувалися", - поділилася Швидка.

"Пропозицію Анатолій зробив у квітні 2015-го. За місяць планували подати заяву, але не судилося. У червні 2015-го Анатолія затримали разом з іншими бійцями "Торнадо". Справа розвалюється на очах, але хлопці продовжують тримати у СІЗО. Скільки триватимуть судові дебати - відомо тільки Богу", - додала вона.

Читайте також: Боєць АТО освідчився коханій на вершині українських Карпат

Зараз ви читаєте новину «Боєць батальйону "Торнадо" одружився у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути