вівторок, 04 жовтня 2011 08:19

Зраду чоловіку можна пробачити один раз

Зраду чоловіку можна пробачити один раз

Російська сваха Роза Сябітова на семінарі для киянок порадила жінкам навчитися пробачати образи і зради чоловіків. Вона 15 років працює свахою. Одружила півтисячі пар.

"Жінка повинна навчитися терпіти рукоприкладство і зради чоловіка, - каже Роза. - Таке пробачити можна, в цьому і полягає справжня мудрість жінки. Ви хочете бути з чоловіком, але не готові йому нічого пробачити. Так навіщо ж ви йому така? Потрібно давати йому шанс виправитися. Але якщо це повторилось двічі-тричі - рішення приймайте безповоротно. Він робитиме це завжди. Таких біля себе тримати не можна".

За її спостереженням, кожен чоловік рано чи пізно стрибає у гречку.

"Іноді робить це через власну цікавість, іноді по дурості. Насолоджуйтеся своїми стосунками. Не живіть у постійному страхові – аби чоловік не покинув, аби не зустрів кращу та гарнішу, аби не обманув, не образив, не вдарив. Від таких стосунків краще піти".

Торік її побив чоловік, на 10 років молодший Юрій Андреєв. Вибив зуб. Роза подала на розлучення, але через місяць пробачила Юріі. Радить не поспішати нести у закс заяву про розлучення.

"Самотня жінка не має смислового навантаження. Смислове навантаження їй надає чоловік. Жінку, яка зуміла щасливо вийти заміж, я прирівнюю до Героя Радянського Союзу. Жодна посада з цим не порівняється. Чому чоловіки і жінки сваряться і не можуть зрозуміти один одного? Бо обоє хочуть різного: чоловік - жінку, а жінка — чоловіка".

 

Зараз ви читаєте новину «Зраду чоловіку можна пробачити один раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути