субота, 01 жовтня 2011 10:00

Як підчепити багатого кавалера

Автор: фото: hqwalls.com.ua
 

Багато жінок шукають кавалерів не там, де треба — вважає російський звідник Петро Лістерман. У Київ він приїжджає в пошуках наречених для олігархів. Дівчат називає "мохнатим золотом". За те, що підшукує пару для багатого бізнесмена або політика, отримує по кількасот тисяч доларів.

"Хочете знайти багатого ухажора — йдіть у круті клуби і ресторани, а не шартесь по дешевих кафешках", - розповідає по телефону кореспонденту Gazeta.ua. - Зараз віддають перевагу жінкам до 30-35. Користується попитом справжня краса — натуральні груди, сідниці, губи. Селікон і накладні вії уже нікого не вражають".

Лістерман радить 5 способів, як підчепити багатого кавалера:

1. Не стримуйте себе у виборі гардеробу. Де треба, вберіться у коротку спідницю чи міні-плаття, підкресліть бюст. На дипломатичний прийом одягайтеся стримано. Вульгарність ніколи не була в моді.

2. Не говоріть багато. Навчіться слухати і розуміти чоловіка поглядом. Рот треба відкривати тільки тоді, коли вас про щось питають.

3. Здобудьте вищу освіту й знайдіть роботу. Якщо людина нічим не займається, вона нецікава. Зараз користуються попитом не просто красиві, але й розумні.

4. Вивчіть англійську, щоб вільно нею розмовляти. Іноземці часто просять українок, які розуміють мову. А в нас більшість мають ноги від вух, а англійськю ні бе, ні ме. Цікавтесь літературою і живописом. Перегляньте правила етикет. Щоб супроводжувати чоловіка на світському заході, треба знати, як тримати фужер, що їсти і як пригублювати вино.

5. Подорожуйте. Відвідуйте круті курорти — Канни, Монте-Карло, Сен-Тропе. Не скупіться на п'ятизірковий готель. Там можна піддчепити такого, який по п'ять разів на рік возитиме в Емірати.

Зараз ви читаєте новину «Як підчепити багатого кавалера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути