Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2011 15:58

Чому чоловіки відмовляються від близькості

Чому чоловіки відмовляються від близькості

"Мені 20 років. Коханому - 28. У серпні запропонував мені вийти заміж. Я його пропозицію прийняла. Ми зустрічаємося півроку, але ще ні разу не спали. Костя не хоче спати зі мною до весілля. Вважає, що перший секс у нас повинен бути в шлюбну ніч. А до цього - одні поцілунки, обійми. Мене це насторожує. А якщо він імпотент? Що мені робити?" - запитує житомирянка Тетяна.

На питання відповідає психолог, власниця одного зі столичних шлюбних агенств Марина Новіцька.

"Чому чоловік не хоче сексу? - з таким питанням до мене приходить багато жінок. Іноді це стає основною причиною розриву шлюбу. Часто річ не в імпотенції — деякі чоловіки ходять наліво, деякі по вуха у роботі", - пояснює психолог.

"Приємно зустрічати сучасних чоловіків, тим більше дорослих, які цінують своїх жінок наскільки, що готові стримувати себе, аби вступити у статевий зв'язок з ними тільки після весілля", - каже Новіцька. - Не квапте події, всьому свій час. Тілесна близькість до весілля вже давно не є поганим тоном. Можливо, справа в іншому. Костя може досі бути незайманим. Повірте, таких чоловіків зараз небагато, але вони є. Навіть у 28 років можна не мати досвіду статевих стосунків.

Можливо, він виріс у релігійній сім'ї, де прищепили саме таку модель стосунків між нареченим і нареченою. Або є романтиком, для якого перша шлюбна ніч — таїнство".

Часто чоловіки бояться близькості через невдалий попередній досвід. Втратити інтерес до сексу можна після невдалого контакту з грубою жінкою, яка висловила йому своє "фе" після сексу, позбавила його можливості відчувати себе Чоловіком.

Тані варто набратися терпіння. Навіть якщо перша ніч з чоловіком не принесе вам задоволення, не обламуйте його. Не робіть зауважень.

Не раджу іммітувати оргазм, але дякувати за близькість потрібно. Знайдіть у собі сміливість відверто поговорити з нареченим. Постарайтесь зрозуміти, що стримує його і ні в якому разі не проявляйте свої розчаровання та відчай"

 

Зараз ви читаєте новину «Чому чоловіки відмовляються від близькості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути