Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 12:12

Хутряне авто з'явилось у Києві

Автор: фото: Юлія НЕДОПИТАНСЬКА
 

Столичний дизайнер Юрій Цегла, 31 рік, обтягнув своє авто штучним хутром, пише журнал "Країна"

"П'ять років тому купив стареньку Renault 21, щоб перевозити всілякі деталі для роботи. В основному їжджу на мотоциклі. Цій автівці 25 років. Вона була така стара й облуплена, що перефарбовувати не було сенсу", - розповідає Юрій.

Навесні робив ремонт у квартирі, залишилося штучне хутро. За документами мій автомобіль - сірий, і хутро таке саме. Тому юридично не мусив навіть нічого змінювати. Приклав хутро, повирізав там, де вікна, посадив на гумовий клей. Тримається добре, вологи не боїться. Приклеїв "шубу" на початку літа, досі жодного разу не мив. Коли автомобіль їде, вітер вимітає весь бруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті з'явився кований автомобіль довжиною 4,5 метри

"Кілька разів на трасі дядьки на Lexus і BMW зупинялися, щоб сфотографувати. Як ставлю машину на півгодини в парку, люди одразу обліплюють її, хочуть погладити, особливо діти. Я живу в Старій Дарниці, район не самий безпечний. Побоювався, не дай Боже, підпалять. Вона ж згоріти може, як сірник, - штучне хутро вмить спалахує. Але ніхто не підняв руку.

Днями дівчина задивилася і в'їхала мені в бік. Вона перелякалася, а мені навіть рихтувати машину не треба. Під хутром ні подряпин, ні вм'ятин не видно. Міліціонери, коли бачать, усміхаються, питають: "Зимова версія?".

Зараз ви читаєте новину «Хутряне авто з'явилось у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути