понеділок, 09 лютого 2009 09:30

Зять Тимошенко розважав народ в Ужгороді (ФОТО)

 
На вихідні в Ужгороді гуляли байкери, причому не просто так - а борючись з кризою! З різних міст і навіть країн їх приїхали близько трьох сотень. Окрім українських були ще з Росії, Білорусі, Чехії, Польщі та Угорщини. Але, безумовно, цвяхом програми стало подружжя Карр - зять і дочка прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Причому Женя помітно потовстішала, але чи дійсно Леді Ю. скоро стане бабусею, в оточенні Карр не коментують.

Програму розважального шоу головний байкер Ужгороду Олександр Суханов назвав "АнтиКриcіс". "Ми просто намагаємося, щоб люди хоч на три дні забули про кризу і повеселилися", - говорить він. Щоб розсмішити публіку, учасники акції вбралися в "антикризові" наряди: старі спортивні костюми, кеди і тілогрійки часів СРСР, а також шоломи з написом "АнтиКрисіс". Вони наливали всім охочим на вулиці глінтвейн і віскі. Потім байкери змінили своїх залізних коней на циганські брички. Вони орендували їх з десяток у місцевих циганів і близько години роз"їжджали по центру Ужгороду.

Ввечері байкери гуляли в одному з місцевих нічних клубів. "Деякі завезли свої мотоцикли прямо в залу, але більшість приїхали на дорогих машинах і бричках. Шона Карра я бачила без дружини, але з двома хлопцями, які були схожі на охоронців. Він хотів замовити своє улюблене віскі Black Daniel, але у нас його не опинилося. Як на мене, він сильно схуд", - розповіла нам співробітниця нічного клубу Маргарита, яка працювала на байкерськом шоу. Ужгородські байкери говорять, що Шон веселився від душі. "Він був у хорошому настрої, і навіть зіграв декілька пісень", - розповів нам Олександр Суханов.

За словами Маргарити, гуляли хлопці всю ніч. "Вони таке витворяли і на сцені, і в залі... Наприклад, один прив"язав до своєї ноги залізну гирю, другий ходив по залу в якомусь парику. Замовляли спиртне, м"ясне і солодке. Багато веселилися, була жива музика. Байкери підсаджувалися до дівчат в залі, пригощали їх. Веселилися з 8 вечора до 3-4 ранку", - говорить вона.

За матеріалами: Сегодня, ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Зять Тимошенко розважав народ в Ужгороді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути