Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2018 18:47

Журналіст пояснив, як зміняться відносини Росії і України коли не стане Путіна

Журналіст пояснив, як зміняться відносини Росії і України коли не стане Путіна
Після відходу президента Російської Федерації Володимира Путіна Росія зміниться / фото: УКРОП.org

Після відходу президента Російської Федерації Володимира Путіна від влади країна з часом "перестане зображати з себе міську божевільну", яка не зможе жити, якщо Україна вступить у НАТО.

До 2024 року нинішній російський лідер залишається при владі, а якщо говорити про довгострокові відносини між українською державою і РФ, то вони поступово будуть відновлені, розповів російський журналіст Леонід Радзіховський на чаті в "Главреді".

"Невирішена кримська проблема (з точки зору України, це — проблема, з точки зору Росії, тут і проблем жодних немає, бо що Крим — "частина Росії" - Gazeta.ua) для України залишиться. До 2024 року Путін залишається при владі. А якщо говорити про довгострокові відносини між Україною і Росією, то, думаю, поступово вони будуть відновлені, як між Росією і Грузією", — зазначив співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори Путіна в окупованому Криму: прокуратура порушила справу

За його словами, Крим РФ ніколи не віддасть, як Абхазія і Південна Осетія не повернулися до складу Грузії.

"Це свого роду зафіксований конфлікт, який виносять за дужки. Крим Росія не віддасть, а Донбас, думаю, так чи інакше повернеться в Україну. Економічні відносини. Вони і зараз є, вони нікуди не поділися. Але, мабуть, поступово вони будуть розширюватися при нормалізації відносин. Так само як і гуманітарні відносини, які і зараз є — мільйони жителів України і зараз працюють в Росії", — підкреслив журналіст.

Європейський Союз не визнає проведення виборів президента Росії на території анексованого Криму. Євросоюз послідовно підтримує український суверенітет і територіальну цілісність, заявив представник ЄС при ООН Жоао Вале де Алмейда, передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст пояснив, як зміняться відносини Росії і України коли не стане Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути