Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2020 11:10

Завгосп Нацполіції відкрив елітний комплекс відпочинку під Києвом

Завгосп Нацполіції відкрив елітний комплекс відпочинку під Києвом
Завгосп Нацполіції Наумов відкрив елітний клуб відпочинку. Фото: facebook/Ivan Naumov

Син начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова Микола Наумов володіє фірмою, яка 29 липня відкрила комплекс відпочинку NAVY під Києвом.

Бізнес-проєкт, за словами поліцейського, фінансувався з сімейних заощаджень, однак жодних витрат на нього чиновник не задекларував, йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

Наумов постійно відвідував комплекс напередодні його відкриття і після, зокрема у робочий час. Його дії виглядали як керування процесом облаштування комплексу.

Але журналістів Наумов запевняв, що "ніякого відношення" до NAVY не має. Хоча наступного дня поліцейський чиновник написав пост, у якому визнав, що цим проєктом займається його син Микола, який отримав гроші з сімейного бюджету.

За даними держреєстру юросіб, син Наумов вніс у статутний капітал свіжоствореної компанії-орендаря комплексу (ТОВ "Радіус 88") 2 млн грн. При цьому на кінець 2019-го завгосп Нацполіції задекларував сукупних сімейних заощаджень трохи більше половини від цієї суми - 1,3 млн грн.

На тещу Івана Наумова записаний автомобіль Maserati, земля, на якій нині зведений комплекс NAVY, а також ділянка, на якій зводиться 5-поверховий будинок. Журналісти зазначили, що офіційних доходів, на які б теща чиновника могла все це придбати, вони не виявили.

Зараз ви читаєте новину «Завгосп Нацполіції відкрив елітний комплекс відпочинку під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути