четвер, 17 лютого 2011 13:06

Лікарі вважають, що главі Apple залишилося жити шість тижнів (ФОТО)

Важка хвороба настільки змінила зовнішній вигляд 55-річного засновника всесвітньо відомої компанії Apple Стіва Джобса, що ЗМІ гадають, скільки йому залишилося жити. Один з лікарів ризикнув зробити страшний прогноз, що Джобсу залишилося жити не більше шести тижнів. Знімки будуть опубліковані в наступному номері National Enquirer, проте вони вже потрапили в інтернет.

На зроблених репортерами журналу National Enquirer фотографіях видно, як Джобс сильно схуд і змарнів, його волосся поріділо, що, мабуть, є побічним ефектом курсу хіміотерапії, за допомогою якої зазвичай лікують рак.

Як повідомлялося в кінці січня, Стів Джобс пішов у безстрокову відпустку, щоб, за його словами, "зосередитися на своєму здоров'ї". За словами співробітників Apple, відтоді Джобс всього кілька разів з'являвся в офісі компанії в Каліфорнії. Як пише британський таблоїд The Daily Mail, на підставі оприлюднених знімків можна зробити висновок, що стан здоров'я мільярдера набагато гірший, ніж про це повідомляється.

За даними National Enquirer, один з найбагатших американців за час хвороби вже втратив близько 20 кілограмів ваги. Джобса репортери зняли в той момент, як він разом з дружиною йшов снідати, потім голова Apple попрямував в Стенфордський онкологічний центр, де він проходить лікування.

Поки нові фотографії ніяк не позначилися на курсі акцій Apple, хоча повідомлення про те, що Стів Джобс пішов на лікарняний викликало їхнє падіння.

Лікарі розповіли National Enquirer, що Джобс невиліковно хворий і, вочевидь, дні його добігають кінця. Так, доктор інтенсивної терапії Семюель Джейкобсон заявив виданню, що, якщо судити по фотографіях, жити засновнику Apple залишилося приблизно півтора місяці. За словами джерела, який нещодавно особисто бачив Джобса, він виглядає виснаженим і рухається як дідусь. Вочевидь, кожен крок дається мільярдерові важко і доставляє йому сильний біль.

Між тим сам засновник Apple, статок якого складає 6 мільярдів доларів, неодноразово давав зрозуміти, що він повний рішучості боротися з важкою хворобою. Про його бажання жити свідчить і намір побудувати новий будинок у Вудсайді (Каліфорнія).

У Стіва Джобса рідкісна форма раку підшлункової залози. Захворювання було діагностовано 7 років тому. У 2009 році Джобс переніс пересадку печінки - операція була зроблена йому в Швейцарії. Між тим, за статистикою, лише 4% пацієнтів з раком підшлункової залози живуть більше 5 років. У вересні 2009 року від цієї ж страшної хвороби помер відомий актор Патрік Суейзі.

У компанії Apple нові фотографії Джобса не коментують.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Лікарі вважають, що главі Apple залишилося жити шість тижнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути