Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 12:40

Біля берегів Індії потонув корабель з українцями

Біля берегів Індії потонув корабель з українцями

9 вересня поблизу індійського порту "Парадіп" зазнав аварії балкер Black Rose, завантажений залізною рудою. За різними даними, на борту судна було від 7 до 10 громадян України.

Корабель йшов під прапором Монголії. Він потонув унаслідок шторму. Судно перекинулося і перебуває в напівзатопленому стані.

За інформацією сайта "Морской бюллетень-Совфрахт", із 27 членів екіпажу корабля семеро були українцями. При цьому один із них, механік Олександр Іллюшенко, зник безвісти.

За словами родичів зниклого механіка, його пошуки поки проводяться неефективно. Разом із тим, рятувальники вважають, що Іллюшенко міг не встигнути вибратися зі своєї каюти під час аварії.

За іншими даними, на кораблі, який загинув в Індійському океані, перебували 10 українців, і всі вони були врятовані індійськими моряками. Цю інформацію оприлюднила дружина одного з громадян України, які потрапили в аварію.

За її словами, зараз українці перебувають у готелі, але всі їхні гроші та документи потонули. Вітчизняне Міністерство закордонних справ поінформоване про ситуацію, а український консул в Індії вже розмовляв із моряками.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Індії потонув корабель з українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути