Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2021 15:45

Водії відмовляються працювати - з понеділка їздитимуть не всі маршрутки

Водії відмовляються працювати - з понеділка їздитимуть не всі маршрутки
Поліція буде перевіряти дотримання нових правил. Фото: pinterest.com

Перевізники Києва з 5 квітня дотримуватимуться нових правил щодо роботи транспорту через карантин.

Тому на маршрути виведуть не весь транспорт, розповів голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко в коментарі "Укрінформу".

"З понеділка автобуси вийдуть на лінію, але думаю, що не в повному обсязі, тому що ми зіштовхнулися з проблемою, пов'язаною з перепустками для наших водіїв. Оперативно замовили спецперепустки для працівників, але поки що не отримали інформації, будуть вони в нас чи ні. Треба, щоб наші механіки, працівники змогли дістатися на роботу", - сказав він.

Також причиною зменшення кількості транспорту на період обмежень стало те, що не всі водії хочуть працювати. Поліція перевірятиме дотримання нових правил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві двотижневий карантин може завершитися новим локдауном

"По-перше, через пасажиропотік, якого не буде. По-друге, люди без перепусток не зможуть потрапити в громадський транспорт, тому що там, я так думаю, працюватимуть правоохоронці та допомагатимуть кондукторам не пускати тих пасажирів. У нас такого не буде, тому всі ці пасажири намагатимуться все ж таки потрапити в салони автобусів. Це будуть постійно конфлікти між пасажирами та водіями", - сказав голова Асоціації.

За його словами, намагатимуться випустити максимально велику кількість рухомого складу на маршрути, а рішення столичної влади про новий режим роботи вже є.

"Маршрутки – це громадський транспорт, і ми працюватимемо в такому ж режимі, як КП "Київпастранс", - наголосив Мойсеєнко.

З понеділка, 5 квітня, у Києві посилюють карантинні обмеження. Нові заборони діятимуть щонайменше до 16 квітня. Зокрема, перевозити пасажирів у громадському транспорті можна буде тільки за перепустками. Запровадження тотального карантину в столиці не вплине на графік руху потягів.

Зараз ви читаєте новину «Водії відмовляються працювати - з понеділка їздитимуть не всі маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути