Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 15:41

Вінницькі католики не знали про вихідний

Вінницькі католики не знали про вихідний
Папа Франциск Фото: ria.ru

28 березня виконком Вінницької міської ради прийняв рішення зробити 1 квітня вихідним для працівників, які святкують католицьку Пасху. Прийняти таке ж рішення голова міської ради порекомендував усім керівникам установ, організацій, підприємств. У прес-службі міської ради повідомили, що питання про вихідний працівники узгоджували із керівниками департаментів. Але більшість католиків про нього не знали.

"Я працюю в продуктовому магазині позмінно, - каже 48-річна Людмила Шевчук. - Міняюся з напарницею через два дні, про вихідний навіть не чула, власник магазину про то не говорив".

"А я чула з телебачення, але аж в п'ятницю ввечері, тому в понеділок вийшла на роботу , - розповідає Вікторія Зеленець, 35 років. - Якби подзвонила до керівника фірми, в якій працюю, то б напевно відпустив, але за власний рахунок. Моя родина святкує і католицьку, і православну Пасху, тому скористаюся офіційним державним вихідним 6 травня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці 1 квітня зробили вихідним через святкування католиками Великодня

"Нам повідомили, що можна взяти вихідний, але теж за власний рахунок, - каже працівниця тролейбусного депо Людмила Мазур. - Проте я відмовилася, бо якраз звітний період на роботі. Не можу дозволити собі відпочивати, коли є незавершені справи".

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі католики не знали про вихідний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути