четвер, 21 червня 2007 12:34

Вінничанин намагався зарізати суддю ножицями, а міліціонера - ножем

 Співробітники міліції затримали жителя села Кінашев Тульчинського району Вінницької області за спробу нанести тілесні ушкодження судді і працівникові правоохоронних органів. Про це говориться у повідомленні центру громадських зв"язків УМВС у Вінницькій області.

Повідомляють, що у міліцію звернувся суддя із заявою, що 31-річний житель Вінниці увірвався у його кабінет, висловлюючи свою незгоду з приводу рішення суду по його адміністративній справі нецензурною лайкою. Крім того, у заяві суддя відзначив, що підозрюваний загрожував йому фізичною розправою, кинувшись на суддю з офісними ножицями.

Судді вдалося відхилитися від нападаючого і викликати охорону. До приходу охоронців підозрюваний втік з приміщення суду.

Співробітники міліції знайшли нападника в селі Кінашев. Під час затримання, підозрюваний чинив опір і завдав удару ножем у груди 23-річному лейтенантові міліції, потрапивши йому у бронежилет.

За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи згідно статті 15 (спроба вчинення злочину) і статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, передає ОБКОМ.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин намагався зарізати суддю ножицями, а міліціонера - ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути