Ексклюзиви
вівторок, 01 вересня 2009 17:49

Васюник каже, що ніколи розслаблятись

Васюник каже, що ніколи розслаблятись
Головне завдання для центральної та місцевої влади, відповідальних за підготовку України до ЄВРО-2012, забезпечити динамічне і повноцінне фінансування на всіх основних об"єктах Чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомив журналістам Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник після урочистостей з нагоди свята Першого дзвоника у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

"Практично впродовж останнього періоду немає такого засідання Уряду, на якому не розглядається питання підготовки країни до ЄВРО-2012. Просто час такий, що він потребує дуже швидкої реакції і дуже прагматичних рішень. Учора такі рішення були прийняті по Львову", - сказав Віце-прем"єр.

Урядовець наголосив, що відповідальні державні структури, відповідальні мери поки не можуть заспокоюватися на досягнутому.

"Я казав деякий час тому, що нічого не закінчилося 13 травня і нічого не закінчиться 30 листопада і 10 грудня. Україна, апріорі, коли отримала право проводити чемпіонат, не мала необхідної готової інфраструктури. Нам треба всі 4 роки відпрацювати так, щоб цей проект продемонстрував і українцям, і Європі високу якість і спроможність України," – підкреслив Васюник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Васюник каже, що ніколи розслаблятись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути