Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2020 14:16

В Укрзалізниці заговорили про зниження цін на квитки

В Укрзалізниці заговорили про зниження цін на квитки
З 1 листопада на майже 15% знизять вартість квитків на місця у вагонах першого класу швидкісних поїздів класу "Інтерсіті". Фото: Укрзалізниця

Ціни на квитки для пасажирів хоче знизити Укрзалізниця.

Також їх не планують збільшувати цьогоріч і на початку наступного, про це заявив керівник філіалу "Пасажирська компанія" Укрзалізниці Олександр Перцовський, передає Укрінформ.

"Ми знижуємо ціни і всіх запрошуємо пересісти з другого у перший клас або пересісти з автомобіля та подорожувати. Щодо цього року, жодного підвищення цього року не планується, не планується до першого кварталу наступного року", - сказав Перцовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошти від майнових операцій УЗ спрямують на модернізацію компанії - Криклій

Він не виключає, що з другого кварталу 2021 року може відбутися певна індексація тарифів, але цей процес буде поступовий та відбуватиметься відповідно до зростання видатків УЗ.

Також Перцовський заявив, що компанія з 1 листопада на майже 15% знизить вартість квитків на місця у вагонах першого класу швидкісних поїздів класу "Інтерсіті" та зазначив, що це єдиний клас квитків, ціни на які компанія може встановлювати самостійно.

За його словами, компанія впровадить диференціацію ціни залежно від терміну купівлі квитків - чим раніше купувати, тим дешевшими вони будуть.

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила Укрзалізниці поновити рух на більшості раніше закритих станцій. Деякі з них належать до червоної зони карантину. Перевізник заявив про відкриття продажу квитків. Про це повідомили на офіційному сайті підприємства 23 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці заговорили про зниження цін на квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути