Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2010 08:47

У трійці лідерів "Євробачення" з'явився новий учасник

У трійці лідерів "Євробачення" з'явився новий учасник

Букмекери змінили трійку фаворитів конкурсу "Євробачення-2010", повідомляється на сайті однієї з контор.

Після того, як визначилися перші 15 фіналістів, а учасники другого півфіналу провели перші генеральні репетиції, трійка лідерів, за даними букмекерів, змінилася. Перше і друге місця зберегли за собою співачки з Азербайджану і Німеччини відповідно, а на третю позицію замість співака з Ізраїлю піднялася представниця Вірменії Єва Рівас.

Після оголошення результатів першого півфіналу з числа конкурсантів виключені представники Словаччини, Фінляндії, Латвії, Мальти і Польщі.

26 травня на сцені Telenor Arena пройшли перші генеральні репетиції учасників другого півфіналу, який відбудеться в норвезькій столиці 27 травня. У ньому візьмуть участь Литва, Вірменія, Ізраїль, Данія, Швейцарія, Швеція, Азербайджан, Україна, Нідерланди, Румунія, Словенія, Ірландія, Болгарія, Кіпр, Хорватія, Грузія та Туреччина. З них також буде відібрана десятка кращих, які пройдуть у фінал "Євробачення", а також стануть відомі їхні номери на вирішальному шоу.

Всього в конкурсі беруть участь 39 країн, але змагатися за перемогу у фіналі буде тільки 25 - по десять переможців кожного з півфіналів, представники країн "Великої четвірки" - Великої Британії, Франції, Німеччині та Іспанії, а також Норвегія - як переможець торішнього конкурсу і приймаюча сторона.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «У трійці лідерів "Євробачення" з'явився новий учасник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути