Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 10:03

У Таїланді шимпанзе вигодовує тигренят

У Таїланді шимпанзе вигодовує тигренят

У таїландському зоопарку шимпанзе вигодовує тигренят. Дворічний шимпанзе на ім'я Додо вигодовує дитинчат щодня протягом більш ніж пів року.

Додо не злякався тигренят, коли працівники зоопарку знайшли тварин, а, навпаки, сповна виявив до них батьківські інстинкти. Співробітники закладу працювали з ним, поки він не навчився самостійно годувати тигренят.

"Було не складно навчити його тримати пляшечку. Згодом я також навчив його правильно поводитись з дитинчатами. Таким чином, зараз він щодня допомагає нам у догляді за тигренятами", - каже 35-річний Сірінай (Sirinaj ), працівник зоопарку з 20-річним стажем роботи.

Єдиною проблемою може бути те, що Додо інколи ігнорує завдання працівників закладу та замість годування тварин, починає з ними гратись.

Проте працівники зоопарку повідомляють, що шимпанзе не зможе довго займатись вихованням тигренят - вони його переростуть і їх доведеться перемістити в місце, яке більше для них підходить.

Але щоб Додо не сумував для тигренят уже підшуковують молодшу зміну.

 

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді шимпанзе вигодовує тигренят ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути