середа, 03 серпня 2011 09:26

У Таїланді проводять репетицію смерті з імітацією похорону

У Таїланді проводять репетицію смерті з імітацією похорону

Храм Прам-Мані в провінції Наконнайон у Таїланді пропонує проводити репетицію смерті з імітацією похорону для тих, кого переслідують невдачі, і в кого з'явилось бажання почати життя спочатку.

Як повідомляє Reuterts, храм проводить два ритуали кожен день: рівно о 09.09 і о 13.09 за місцевим часом - тайці вважають, що число 9 приносить успіх. Учасники ритуалу стають перед своїми домовинами з квітами в руках і моляться, щоб невдачі пішли геть, а потім просять послати їм успіх.

"Спочатку ми молимося за покійних, щоб змити все погане. Воно йде геть, коли чернець кладе простирадло на труну, - сказав монах Рін Манабум, який проводить церемонію , - Чернець перевертає простирадло та стягує його, ніби повертаючи все хороше людині. Спочатку ми виганяємо геть погане, а потім повертаємо хороше".

Поки учасники церемонії лежать у гробах, монахи читають молитви. Після цього вони встають з гробів, а ченці благословляють їх святою водою.

Крісда Нетмані, 39-річний поліцейський, сказав, що хотів почати життя заново після серії невдач на роботі. "Мені не щастило цього року. Я тут, щоб змити свої невдачі та попросити благословення на успіх", - сказав він.

Вартість церемонії становить 180 бат ($ 6) за квіти, простирадло й благодійний набір (сюди належать предмети першої необхідності, наприклад, зубна паста, зубна щітка та їжа), який віддають ченцям, а також обіцянка кращого життя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на острові Тайвань з'явилась нова незвичайна послуга Electric Flower Cars, а тепер за невелику плату на похорон можна запросити стриптизерку, яка станцює перед покійним і скорботними.

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді проводять репетицію смерті з імітацією похорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути