четвер, 03 квітня 2008 18:03

У Сінгапурі дизайнери прикрасили спідню білизну живими зміями (ФОТО)
8

Якщо ви не потрапили на тижні моди в Нью-Йорку, Парижі, Мілані і Москві, не засмучуйтесь. Повірте, ці міста - не єдині законодавці модних тенденцій на сучасному світі. У Сінгапурі відкрився один з найгламурніших і найцікавіших заходів Азії: восьмий "Singapore Fashion Festival" (Фестиваль моди в Сінгапурі).

Фестиваль відбудеться з 28-го березня по 6-е квітня. Виставки, нічні паті, продаж одягу від відомих дизайнерів, розважальні програми і, звичайно, виступи моделей на подіумі, який цього року матиме довжину 60 футів, - загалом, це не просто показ мод - це справжнісінький фестиваль.

Тема 2008-го року - "Легенди і зірки, що сходять". І ця назва - ключ до того, чого варто чекати на фестивалі: контрасту нового і відомого, показів азіатських і європейських дизайнерів, виступів знаменитих моделей і дебютів новачків.

Відкрив фестиваль зі своєю колекцією весна-літо 2008 легендарний Matthew Williamson - креативний директор "Pucci" (його одяг носять такі зірки, як Мадонна, Гвінет Пелтроу, Сієнна Міллер). На закритті фестивалю на червоній доріжці з"явиться сам Kevin Karrigan (креативний директор "Calvin Klein"). Також з показом своїх колекцій виступлять Carlos Miele, Francesca Versace, Blueprint, відомий індійський дизайнер Ritu Kumar, сінгапурці Tan Yoong, Thomas Wee і новачок в світі моди - китаєць Qiu Hao.

Сьогодні, 3 квітня, свою колекцію нижньої білизни Viva La Eve представив відомий бренд Triumph. Моделі з"явилися на подіумі в образах найпрекрасніших жінок всіх часів і народів, розповідаючи безкінечну історію зваблювання, що не піддається плину часу. Тут були і чарівна леді Годіва, і екзотична єгипетська богиня Ісіда, і перша жінка Єва, яка гордо йшла подіумом з величезними зміями на плечах.

Сексуальний і нестримний показ представив також 24 комплекти жіночої білизни з екзотичними коштовностями від Lee Hwa Jewellery. Приголомшуючі діамантові трусики стали основною прикрасою шоу. Стрінги прикрасив діамант у 30 каратів, що коштує $121,106.

Фірма Triumph була заснована 1886 року у німецькому місті Хойбах. 1926 року фірма створила першу зарубіжну філію в Швейцарії, яка існує і сьогодні. 1930 року була зареєстрована торгова марка Triumph International. Сьогодні Triumph - це гарантія краси і прекрасної якості німецького товару - якості матеріалу, фасону і пошиття. Цього року фірмі виповнилося 122 роки. Її загальний річний обіг складає більше як $1,6 мільярда, а штат співробітників - більше 32 тисяч осіб.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Сінгапурі дизайнери прикрасили спідню білизну живими зміями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути