пʼятниця, 09 лютого 2018 08:53

У мережі засудили поведінку українців у поїздах

У мережі обурилися поведінкою пасажирів у вагонах поїздів "Укрзалізниці".

Про це написав Костянтин Роженко на своїй сторінці в Facebook. Зазначив: "Сьогодні я їхав додому в Фастів безкоштовною електричкою. Безкоштовною, це тією, в якій проїзд з міста в місто коштує дешевше, ніж в маршрутці, + абсолютно безкоштовно для пільговиків і бомжів. Замість простого вагону, випущеного з Ризького конвеєра при Радянському союзі, ви подали новий склад. Вагон, який зазвичай ходить як 818-ї експрес! Навіщо? У вас зовсім мізків немає? Немає простої електрички - подайте товарняк, скотовоз, зніміть взагалі нарешті! Ви ж вмієте! Але навіщо ж гробити такий вагон?".

Автор: styler.rbc.ua
  Вагон поїзда
Вагон поїзда

Він підкреслив, що пасажири не вміють пристойно поводитись і дотримуватись чистоти в вагонах: "Ці люди не вміють не палити в тамбурах, не бухати пиво під оселедчик у вагонах. Їм складно сміття після себе просто взяти, і засунути собі в *опу. А ви їм такий склад. Ну от дивіться, 60 км дороги, годину шляху... І ось у що перетворюється кристально чистий вагон. І це один вагон. Не здивуюся якщо в інших вже скрутили інформаційні панелі з акустикою, і порізали сидіння".

Автор: styler.rbc.ua
  Вагон поїзда
Вагон поїзда

Автор: styler.rbc.ua
  Вагон поїзда
Вагон поїзда

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця вводить електронні квитки для регіональних поїздів

Він іронічно подякував жителям Фастова за "ощадливе ставлення" до громадського майна: "Я дуже сильно засмучений. Мені дуже шкода цей склад. Напевно тільки мені. На жаль".

Користувачі соціальної мережі бурхливо відреагували на цей пост.

Автор: styler.rbc.ua
  Реакція користувачів соцмережі
Реакція користувачів соцмережі

З 2012 року Укрзалізниця витратила 5,5 млн грн на засклення розбитих вандалами вікон в поїздах Інтерсіті. Вандали за цей час пошкодили 557 вікон в поїздах Інтерсіті. Одне вікно зараз коштує приблизно 10 тис грн, розповів заступник начальника філії Українська залізнична швидкісна компанія ПАТ Укрзалізниця з технічних питань Олександр Кутішенко в інтерв'ю газеті "Магістраль".

Зараз ви читаєте новину «У мережі засудили поведінку українців у поїздах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути