понеділок, 01 серпня 2011 10:09

В Росії з'явився пам'ятник інопланетянину

У Пермському краї встановили перший в Росії пам'ятник інопланетянину. Дерев'яна фігура прибульця заввишки 180 сантиметрів з'явилася на в'їзді в село Молебка, поруч з однойменною аномальної зоною.

Проект зі створення пам'ятника, вирізаного місцевим скульптором Віктором Сазановим, спонсорували влади, які виділили на нього 45 тисяч рублів. Встановлення пам'ятника - один з етапів програми по створенню біля Молебка туристичної зони для всіх, хто цікавиться аномальними явищами і НЛО, пише lenta.ru.

Відкриття пам'ятника пройшло в рамках Третьої загальноросійської конференції дослідників непізнаного, що почала роботу 29 липня в селищі Кішерть Пермського краю. В рамках конференції будуть прочитані доповіді про НЛО, а також відбудеться польова експедиція.

Дерев'яний інопланетянин зроблений з сосни. Поруч - кілька лавочок і жодної таблички про те, кому все ж цей монумент. Втім, все і без того зрозуміло, повідомляє prm.ru.

Кажуть, що місцеві жителі вже назвали дерев'яного інопланетянина Альошею. А у туристів з'явилася нова традиція - складати біля підніжжя велетня монетки.

Планується, що в майбутньому в зоні Молебка з'явиться музей НЛО та обсерваторія у формі літаючої тарілки.

Село Молебка і його околиці є так званим М-ським трикутником. Це місце вважається особливим, тут висока концентрація аномальних явищ. Крім того, в цьому районі з відносною регулярністю спостерігають польоти НЛО.

Зараз ви читаєте новину «В Росії з'явився пам'ятник інопланетянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути