Ексклюзиви
четвер, 21 грудня 2006 11:38

В Одесі відкрили першу клініку сімейної медицини

Напередодні нового року в Одесі відкрили першу сучасну клініку сімейної медицини, де є найширший спектр послуг з діагностики і лікування. Це і новий рентген апарат фірми "Сіменс", препарат для УЗ-діагностики експертного класу B/K Medical виробництва Данії, який дозволяє провести обстеження практично всіх органів у дорослих і дітей будь якого віку.

Тут можна провести холтерівський добовий моніторинг електрокардіографії і артеріального тиску. Перелік пропонованих медиками послуг надзвичайно великий.

Заступник Одеського міського голови Тетяна Федірко наголосила, що обладнання щойно відкритої клініки відповідає найсучаснішому рівню. Вона також висловила сподівання на те, що керівництво клініки погодиться на організацію діагностичного обстеження жінок міста, адже представлене тут маммографічне обладнання не має аналогів.

Під час презентації стало відомо, що клініка сімейної медицини буде надавати безкоштовну допомогу дітям інвалідам Київського району Одеси.

Управління охорони здоров"я і адміністрація клініки вже склали реєстр малозабезпечених мешканців Одеси, які потребують невідкладної і якісної медичної допомоги.


Ігор Столяров

Зараз ви читаєте новину «В Одесі відкрили першу клініку сімейної медицини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути