Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2015 09:23

У Міноборони розповіли про речове забезпечення української армії

У Міноборони розповіли про речове забезпечення української армії
Фото: espreso.tv

Міністерство оборони України продовжує роботу із забезпечення військових частин та підрозділів ЗСУ, які беруть участь у проведенні АТО

Про це на брифінгу повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк, передає Gazeta.ua.

"За напрямком речового забезпечення у 2015 році укладено 328 договорів та 49 додаткових угод на постачання речового майна на загальну суму понад 1,750 млрд грн. Відповідно до них підприємства вже поставили до Збройних сил України речового майна на суму понад 1,150 млн грн.

Зокрема йдеться про 88,5 тисяч польових кашкетів, близько 170 тисяч літніх польових камуфляжів, 89 тисяч пар берців, близько 40 комплектів спеціальних костюмів та близько 57 тисяч костюмів для захисту від води, також близько 40 тисяч бронежелетів, 70 тисяч кулезахисних шоломів, 86,5 тисяч спальних мішків, а також 1075 комплектів польових наметів тощо", - розповіла Гаврилюк.

За її словами, лише минулого тижня тендерний комітет Міноборони прийняв рішення про укладання договорів за підсумками торгів, проведених у системі електронних закупівель прозоро, очікуваною вартістю близько 31 млн грн. За цими договорами ЗСУ отримають 50 тисяч польових кашкетів та 1,5 млн упаковок м'ясних консервів тощо.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони розповіли про речове забезпечення української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути