Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2009 09:30

У Малаккській протоці суховантаж не розминувся з танкером

У Малаккській протоці суховантаж не розминувся з танкером

У Малаккській протоці, розташованій між Малайзією і Індонезією, в ніч на середу, 19 серпня, зіткнулися нафтоналивний танкер, що йшов під ліберійським прапором, і суховантаж під прапором острова Мен. Про це повідомляє AFP з посиланням на малайзійську поліцію.

Інцидент стався неподалік від малайзійського міста Порт Діксон. За даними співбесідника агентства, суховантаж, що прямував з Об"єднаних Арабських Еміратів до Сінгапуру, назва якого не повідомляється, врізався в лівий борт танкера "Формозапродакт Брік", що належить компанії Formosa Plastics Marine Corporation. Повідомляється, що він також слідував до Сінгапуру. В результаті зіткнення на танкері почалася пожежа, дев"ять членів екіпажу пропали без вісти.

Про те, які пошкодження отримав "Формозапродакт Брік", не повідомляється. Відомо тільки те, що він нахилився на лівий бік. На думку представника поліції, судно може затонути.

Між тим суховантаж покинув місце інциденту. Про те, чи отримав він які-небудь пошкодження, також не повідомляється, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Малаккській протоці суховантаж не розминувся з танкером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути